Παστιτσάδα με κόκορα
Υλικά 1/3 κούπας ελαιόλαδο 1 κόκορα περίπου 2 κιλά 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κούπα ώριμες ντομάτες ή 400 γρ. πολτοποιημένες …
Υλικά 1/3 κούπας ελαιόλαδο 1 κόκορα περίπου 2 κιλά 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 κούπα ώριμες ντομάτες ή 400 γρ. πολτοποιημένες …
Το κοτόπουλο τηγανητό.. στο φούρνο, είναι η ελαφριά εκδοχή του κοτόπουλου πανέ, με μια κρούστα λίγο διαφορετική από τη συνηθισμένη. …
Υλικά για 4 μερίδες 800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου 250 ml γάλα καρύδας 2 κουτ. σούπας πάστα πράσινου κάρυ …
Η σημερινή συνταγή έρχεται από την Ιταλία και είναι το περίφημο cacciatore, κατσιατόρε. Πρόκειται για μια συνταγή που μαγείρευαν συνήθως …
Μία ακόμη απλή παραλλαγή για να μαγειρέψουμε το καθημερινό κοτόπουλο. Εντάξει δεν είναι δα ότι ανακαλύψαμε και τον φωτιά από …
Το πιάτο αυτό να γίνει με οποιοδήποτε κρέας ή θαλασσινό. Είναι ένα κλασικό φαγητό της Ταϊλάνδης, το οποίο σερβίρεται με …
Καθώς τα πιάτα με κάρυ είναι ιδιαίτερα πικάντικα, συνήθως σερβίρονται με ρύζι. Επίσης συχνά συνοδεύονται και από διάφορα άλλα φαγητά …
(*) Γλυκό σικελικό κρασί με υψηλή περιεκτικότητα σε οινόπνευμα (17-20%). Στη θέση του μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε Chardonnay ή Cabernet ή …