Galette με frangipane, λωτούς & βατόμουρα, και ζύμη με αλεύρι σικάλεως
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
Πεντανόστιμο γλυκάκι για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού!
Από τον Pastry Chef Γιώργο Χριστοδουλόπουλο Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι: …
Η pâte sucrée (ζύμη για γλυκιές τάρτες) είναι βουτυρένια και τραγανή σαν μπισκότο, ίσως λίγο παραπάνω μπισκοτένια από την τυπική …
Το Trifle ειναι ενά παραδοσιακό αγγλικό γλυκο χριστουγεννιάτικο. Το κλασσικό είναι με κέηκ, φρούτα, κρέμα και σαντιγύ σε στρώσεις. Παρόλαυτα, …