ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ ΜΕ ΟΥΖΟ & ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ – ΜΑΡΕΓΚΑ
www.chefonair.gr
250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 150 γρ. ζάχαρη 3 κρόκους 200 γρ. γιαούρτι 100 γρ. ούζο 200 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. …
250 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 150 γρ. ζάχαρη 3 κρόκους 200 γρ. γιαούρτι 100 γρ. ούζο 200 γρ. ινδοκάρυδο 300 γρ. …
Ένα παλιό αγαπημένο, πολύ εύκολο και πεντανόστιμο μπισκοτογλυκό, που θα ξετρελάνει τα παιδιά και θα βάλει σε πολύ μεγάλο πειρασμό …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. μπισκότα τύπου digestive 200 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 250 γρ. φυτική σαντιγύ Μorfat Creamy …
Υλικά 350 γρ. Βιτάμ κλασικό 9 ντομάτες μέτριες όχι πολύ ώριμες 3 πράσινες, 3 κόκκινες και 3 πορτοκαλί πιπεριές 1 …
Νόστιμοι,τραγανοί κουραμπιέδες με καρύδι, υγιεινοί, ιδανικοί και για περιόδους νηστείας.