μπεσαμέλ – η κλασική βελούδινη λευκή σάλτσα
Κορυφαία μεταξύ ίσων. Η πρώτη από τις πέντε κύριες σάλτσες της γαλλικής κουζίνας στην απλούστατη, αυθεντική εκτέλεση: Κρέμα μπεσαμέλ ή …
Κορυφαία μεταξύ ίσων. Η πρώτη από τις πέντε κύριες σάλτσες της γαλλικής κουζίνας στην απλούστατη, αυθεντική εκτέλεση: Κρέμα μπεσαμέλ ή …
Μια πολύ εύκολη, γρήγορη, οικονομική και νόστιμη συνταγή για να συνοδεύσετε τα μακαρόνια σας ή το κοτόπουλό σας! Φτιάχνετε με …
Σπιτική μπεσαμέλ για παστίτσιο, σουφλέ κτλ.. 3 κουτ. σούπας γεμάτες φρέσκο βούτυρο 1 κούπα αλεύρι 1.5 λίτρο φρέσκο γάλα 2 …
Πολύ λιγότερες θερμίδες, πιο συχνή απόλαυση των αγαπημένων μας πιάτων με ζυμαρικά και φυσικά… ευκαιρία να φάμε κουνουπίδι!
Αυτή η μπεσαμέλ ειναι η πιο απλή και εύκολη που έχω δοκιμάσει!!! Η μπεσαμέλ δε βγαίνει πάρα πολύ πηχτή αλλα …
Μία συνταγή από τους “The New York Times” που μπορείτε να τη δείτε εδώ, με μία-δυο μικρές (;) αλλαγές/προσθήκες.
Μία απλή συνταγή για μπεσαμέλ χωρίς κόπο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα φουρνιστά σας νόστιμα πιάτα, η συνταγή αυτή δεν …
Υλικά 3 ποτήρια γάλα φρέσκο 7 κουτ. σούπας αλεύρι ή κορν φλάουρ 5 κουτ. σούπας Flora Soft με βούτυρο αλάτι, …
Η μπεσαμέλ (béchamel), μία από τιςβασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας με βούτυρο, αλεύρι και φρέσκο γάλα, χρησιμοποιείται ενδεικτικά στα μακαρόνια …
Μια σάλτσα με παρμεζάνα που συνδιάζεται πολύ ωραία με κεφτεδάκια…