Κέικ σιροπιαστό με μους φράουλας
www.chefoulis.gr
Υλικά Για το κέικ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Αυγά 3 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Γάλα 270 …
Υλικά Για το κέικ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Αυγά 3 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Γάλα 270 …
Υλικά για στρογγυλή λυόμενη φόρμα 18 εκ: Για …
Ελαφριά τούρτα με μια καταπληκτική μους που έφτιαξε ο Βασίλης Καλλίδης στην Ελένη πέρυσι. Ιδανική μετά από πασχαλινό τραπέζι!!! 2 …