Κέικ Κανέλας με σάλτσα Τεντούρας
glykesistories.blogspot.com
Υλικά 400 gr. αλεύρι φαρίνα 300 gr. ζάχαρη καστανη 200 gr. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 310 ml. φρέσκο γάλα 4 αυγά …
Υλικά 400 gr. αλεύρι φαρίνα 300 gr. ζάχαρη καστανη 200 gr. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 310 ml. φρέσκο γάλα 4 αυγά …
Υλικά 500gr αλεύρι (κοσκινισμένο, μαζί με 1 κ.γ. Baking powder ) 350 gr μαύρη Ζάχαρη 250γρ βούτυρο τύπου Κερκύρας (σε …
Τις προάλλες που λέτε είχα λιγούρα για γλυκό κ δεν είχαμε τίποτα στο σπίτι! Βλέπω κάτι φιρίκια στον πάγκο να …
Για τους περισσότερους από μας, τα Χριστούγεννα, εκτός από κουραμπιέδες και μελομακάρονα , σημαίνουν και δίπλες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πειρασμός, …
Ένα πολύ ωραίο, γλυκό και νόστιμο επιδόρπιο, με καταπληκτικό άρωμα. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε, με καστανή ζάχαρη και τεντούρα.Θα ξετρελαθείτε!