Ταρτάκια με τυριά και ντοματίνια
Εύκολο το σημερινό μας μεζεδάκι, είναι νομίζω από αυτά που αν τα δοκιμάσει κανείς μια φορά θα θέλει να τα …
Εύκολο το σημερινό μας μεζεδάκι, είναι νομίζω από αυτά που αν τα δοκιμάσει κανείς μια φορά θα θέλει να τα …
Υλικά συνταγής 500γρ. (1 πακέτο) κανταΐφι 1 φλιτζ. λιωμένη μαργαρίνη ή βούτυρο 2 αυγά 2 φλιτζ. γάλα εβαπορέ φρεσκοτριμμένο πιπέρι …
Μην μου πείτε ότι επειδή μπήκε το Φθινόπωρο σταματήσατε τα μεζεδάκια??Οι ζέστες ακόμα καλά κρατούν και οι ευκαιρίες για να …
O μάραθος ή το μάραθο (Foeniculum vulgare η λατινική του ονομασία), είναι ένα ψηλό, πολυετές βότανο της Μεσογείου που αυτή …
1 κιλό κίτρινη κολοκύθα τριμμένη και στραγγισμένη 160 γρ αλεύρι 120 γρ. γάλα εβαπορέ 100 γρ. λαδί 3 κρεμμύδια φρέσκα …
Το κιουνεφέ καταϊφι, αυτό το ετερόκλητο υπέροχο γλυκό ταξίδεψε στον χώρο και τον χρόνο κι από την Τουρκία έφτασε στην …
Η πιο γλυκιά πίτα και με ένα υπέροχο λαμπερό κόκκινο χρώμα που της χαρίζουν οι καταπληκτικές πιπεριές Φλωρίνης που είναι …
Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες …
Μια πιτούλα πολύ ιδιαίτερη, που την έφτιαχνε η γιαγιά μου, συνήθως το χειμώνα. Γίνεται με σιμιγδάλι αντί για αλεύρι, που …