Custard Square το γλυκό της Νέας Ζηλανδίας
Μάθετε πώς να φτιάχνετε απολαυστική κρέμα, ένα μοναδικό επιδόρπιο της Νέας Ζηλανδίας με νιφάδες σφολιάτας και κρεμώδη κρέμα βανίλιας.
Μάθετε πώς να φτιάχνετε απολαυστική κρέμα, ένα μοναδικό επιδόρπιο της Νέας Ζηλανδίας με νιφάδες σφολιάτας και κρεμώδη κρέμα βανίλιας.
Φραουλένιο γλυκό ψυγείου με εναλλασσόμενες στρώσεις μπισκότων πτι-μπερ και βραστής κρέμας με γεύση βανίλια, άφθονες φρέσκες αρωματικές φράουλες αλλά και …
Για την κρέμα βανίλια 1 λίτρο πλήρες γάλα 9 κοφτές κ.σ κόρν φλάουρ 9 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ εκχύλισμα …
Ένα σύννεφο από ελαφρύ φύλλο που γίνεται στον ατμό και μία ντελικάτη κρέμα όλο γλύκα !!!
Φανταστικά δροσερό και πολύ ελαφρύ γλυκό ψυγείου με ζελέ και γιαούρτι, βραστή κρέμα βανίλιας, φρέσκες φράουλες και δύο είδη μπισκότων …
Υλικά Για την κρέμα βανίλια 1 λίτρο πλήρες γάλα 9 κοφτές κ.σ κόρν φλάουρ 9 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ.σ …
Σοκολατένιο μιλφέιγ για τους λάτρεις της σοκολάτας!
Μιλφέιγ με σφολιατίνια και κρέμα ζαχαροπλαστικής τυλιγμένο σε βελούδινο παντεσπάνι παραγεμισμένο με σαντιγύ και φρούτα. Πολυεπίπεδες στρώσεις αλλά και γεύσεις …
Σαρλότ λοιπόν θα φτιάξουμε σήμερα, ένα κλασικό Γαλλικό γλυκό που αποτελείται από μια κρέμα “βαυαρίας” (bavarois) και παντεσπάνι ή σαβαγιάρ. …
Στην Πάτρα το λέμε σαλάμι, αλλού το λένε κορμό ή μωσαικό! Όπως και να το πεις, είναι εξαιρετικό! Πιστεύω ότι …