Φιογκάκια με σάλτσα γκοργκοντζόλα και τομάτα
400 γρ. Φιογκάκια 1 φλιτζάνι τριμμένη γκοργκοντζόλα 1½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας 1½ φλιτζάνι …
400 γρ. Φιογκάκια 1 φλιτζάνι τριμμένη γκοργκοντζόλα 1½ φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα 1 φλιτζάνι τριμμένο κίτρινο τυρί τύπου Ολλανδίας 1½ φλιτζάνι …
Οι πέννες με 4 τυριά είναι ένα κλασικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας. Ένα πιάτο εύκολο και γρήγορο, αλλά πολύ νόστιμο.Μπορείτε …
Τα ριγκατόνι ογκρατέν με γκοργκοντζόλα είναι ένα πρώτο πιάτο πολύ νόστιμο, απλό και αρκετά γρήγορο στην προετοιμασία. Εμπλουτισμένο με τη …
Το ανοιχτό σάντουιτς με κοτόπουλο, καραμελωμένα κρεμμύδια και γκοργκοντζόλα που ακολουθεί δεν θα αφήσει κανέναν ουρανίσκο παραπονεμένο…
Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός για σάλτσα μακαρονιών, καθώς η γλυκοαλμυρή γεύση της γκοργκοντζόλας δένει πολύ ωραία με τη γλύκα από τα …
400 γρ. φετουτσίνι αλάτι και πιπέρι 25 γρ. βούτυρο 80 ml. γάλα 125 γρ. τυρί Γκοργκοντζόλα κομμένο σε κύβους 120 …