Τάρτα με φινόκιο και απάκι
Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω ΚΑΙ να τρώω τάρτες και τώρα πια, μετά από μια σειρά επαναληπτικών δηλώσεών μου, όλοι …
Μου αρέσει πολύ να φτιάχνω ΚΑΙ να τρώω τάρτες και τώρα πια, μετά από μια σειρά επαναληπτικών δηλώσεών μου, όλοι …
Η πληθώρα λαχανικών, κυρίως τα πορτσίνι κ το φινόκιο, το ούζο, ο αρωματικός άνηθος έδωσαν γεύση στο φαγάκι μας κ …
Ένα υπέροχο, ελαφρύ και υγιεινό πιάτο, για κάθε περίσταση! Υλικά (για 4 άτομα): 3 λαβράκια μετρίου μεγέθους 2 κ.σ. ελαιόλαδο …
Μου άρεσε πολύ η χρήση του καταιφιού σε αλμυρή παρασκευή. Για την αδυναμία επίσης που έχουμε και οι λαχαναδερφές στα …
Εύκολη και νόστιμη καλοκαιρινή συνταγή! Θα χρειαστούμε: -500 γραμ. πένες -2 φλ. γάλα -4 αβγά -2 φλ. τριμμένο μανούρι …
Από τον Chef Οδυσσέα Τρακάδα Ημέρα προβολής 11/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 2 φιλέτα μπακαλιάρου 1 …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,300 γρ. αλεύρι 200 γρ. γάλα Δωδώνη 5 γρ. ξερή μαγιά 2 αβγά μεγάλα 100 …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66” 11/02/2013 ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΟΥΠΑΚΙΑ ΑΓΚΙΝΑΡΑΣ ΟΓΚΡΑΤΕΝ, ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
Έχει λίγη μανούρα η παρασκευή της, αλλά αυτή η αρωματική τάρτα με λαχανικά και μπεσαμέλ αξίζει κάθε λεπτό που θα …
Μοναδική συνταγή για ατομικές αλμυρές τάρτες που μπορείτε να απολαύσετε για βραδινό μαζί με ένα ποτήρι λευκό κρασί.