Ριζότο με θαλασσινά (ή γαρίδες)
www.dailycious.gr
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
2 κιλά φρέσκα πετρόψαρα 6-8 καραβίδες ή γαρίδες 10-12 μύδια 1 μερίδα Knorr σπιτικός Ζωμός ψαριού 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο Άλτις …
Υλικά 500 γρ. λαυράκι 100 γρ. μύδια 100 γρ. γαρίδες 2 γρ. σαφράν 200 γρ. κρεμμύδια ξερά 20 γρ. σκόρδο …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …