Ριζότο με θαλασσινά (ή γαρίδες)
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Υλικά συνταγής 200γρ. ρύζι αρμπόριο 100γρ. γαρίδες καθαρισμένες 1 κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο 1 λίτρο ζωμός λαχανικών 1/2 κ.γ. σχοινόπρασο σε …
Να λοιπόν και η συνταγή που συμπληρώνει τις σπιτικές πίτες με κέιλ. Μια σαλάτα με γαρίδες, στραγγιστό γιαούρτι, μαγιονέζα, σέλερι …
1 λαβράκι 1/2 κιλό περίπου 4 γαρίδες μέτριες καθαρισμένες με τα κεφάλια 2 φέτες ψωμί του τόστ που τις έχουμε …
Μια αλλιώτικη ιδέα. 300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια …
8 κρουασάν βουτύρου «αφράτα» της alfa, ψημένα 250 γρ. ψιλές βρασμένες γαρίδες 1 πράσο ψιλοκομμένο 3 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 …
Φιογκάκια ή Farfalle (πεταλούδες) ή Βow-tie είναι οι εναλλακτικές ονομασίες των συγκεκριμένων ζυμαρικών, με το όμορφο σχήμα παπιγιόν.Φιογκάκια, λοιπόν, συνοδευμένα …
Οι διακοπές μας τελείωσαν αλλά η διάθεση είναι ακόμα καλοκαιρινή, όπως και το φαγητό μας σήμερα! Τη συνταγή για τις …
Από την Chef Αυγερία Σταπάκη Ημέρα προβολής 13/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 1 άτομο 3 …
300 γρ. ρύζι για ριζότο(αρμπόριο ή καρναρόλι) 100 γρ. κρεμμύδια 100 γρ. ρόκα 2 σκελίδες σκόρδο 300 γρ. γαρίδες 1 …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …
Ένα καλωσόρισμα του Φθινόπωρου που έρχεται, μία υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ, όταν το καλοκαίρι θα επιστρέψει και πάλι. Είναι …