Γαύρος ή σαρδέλες στο τηγάνι ελαφριές
cookpad.com
Ψήνονται στο τηγάνι όπως η ομελέτα . Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τα περιττά λάδια και τα ψαράκια μας γίνονται …
Ψήνονται στο τηγάνι όπως η ομελέτα . Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τα περιττά λάδια και τα ψαράκια μας γίνονται …
Οι παστές σαρδέλες και ο γαύρος, επειδή για να τα «ψήσουμε» χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι, σκληραίνουν αρκετά και χάνουν την αίσθηση …
Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη …