ΓΑΥΡΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ
Η πιο νόστιμη επιλογή για ουζάκι!
Η πιο νόστιμη επιλογή για ουζάκι!
θα χρειαστούμε για 10 μπρουσκέτες: 10 φέτες ψωμί μπαγιάτικο 500 γρ γαύρο φιλεταρισμένο 5 κλαδάκια βασιλικό 5 κλαδάκια δυόσμο φρέσκο …
Είναι ποντιακή συνταγή, χαμψία λέγονται οι γαύροι στα ποντιακά, εξ ου και το χαμψοπίλαφο. Πιο πολύ μανούρα έχει το φιλετάρισμα …
Υλικά 400 γρ γαύρο 5 μέτριες πατάτες (600-700 γρ) 6-8 κρεμμυδάκια φρέσκα 3 σκελίδες σκόρδο 3 κ.σ ελαιόλαδο 1 κ.σ …
Ένα καλοκαιρίνό φαγάκι που γίνεται γρήγορα και τρώγεται ευχάριτα και κρύο! (Μάλιστα έτσι είναι καλύτερο!) Ιδανικό για όσους προσέχουν τη …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Αξεπεραστοι θεϊκοι γαυροκεφτεδες. Ιδανικος καλοκαιρινος μεζες και οχι μονο… για μπυρα,ουζακι και τσιπουρακι. Συνοδευονται αποκλειστικα με λεμονι για να αναδειχτει …