Δυο σαλάτες με αλμύρα: της θάλασσας και της στεριάς!
www.cretangastronomy.gr
Δροσιά και φρεσκάδα στο τραπέζι μας! Είχα την εντύπωση ότι το κρίταμο , το χορταράκι του γιαλού που βρίσκω στα …
Δροσιά και φρεσκάδα στο τραπέζι μας! Είχα την εντύπωση ότι το κρίταμο , το χορταράκι του γιαλού που βρίσκω στα …
Η παρακατω συνταγη εχει προβληθεί στην εκπομπή chaif on air 27-3-2017. Την εχω δοκιμασει κανοντας καποιες παραλλαγές και παραλείψεις.
Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη …
Υλικά συνταγής 1½ κιλό γαύρος 2 πιπεριές πράσινες κομμένες σε φέτες ¼ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 …
Βρήκαμε φρεσκότατο γαύρο στην αγορά και ρωτήσαμε τη Νίκη Χρυσανθίδου πώς να τον φτιάξουμε.
Χαψία λέμε στην ποντιακή, τον γαύρο. Η λέξη τούφα, που προέρχεται απ’ το αρχαίο ουσιαστικό τύφος, σημαίνει ατμός υγρού που …