Γαύρος ή σαρδέλες στο τηγάνι ελαφριές
Ψήνονται στο τηγάνι όπως η ομελέτα . Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τα περιττά λάδια και τα ψαράκια μας γίνονται …
Ψήνονται στο τηγάνι όπως η ομελέτα . Με αυτό τον τρόπο αποφεύγουμε τα περιττά λάδια και τα ψαράκια μας γίνονται …
Ένα εμφανίσιμο μεζεδάκι για να συνοδέψει το ουζάκι μας! ½ κιλό γαύρο φρέσκο ή σαρδέλα φιλεταρισμένα (χωρίς το κόκκαλο) 2-3 …
Οι παστές σαρδέλες και ο γαύρος, επειδή για να τα «ψήσουμε» χρησιμοποιούμε πολύ αλάτι, σκληραίνουν αρκετά και χάνουν την αίσθηση …
Μια από τις πιο αγαπημένες μου συνταγές, για να φτιάξουμε τις σαρδέλες, ή και το γαύρο μας. Βρασμένες μέσα στη …
Από τον Chef Δημήτρη Κοντόπουλο ,80 γρ. φιλέτο σαρδέλα & γαύρο 50 ml ελαιόλαδο Θυμάρι, δυόσμο, φρέσκια ρίγανη 1 σκελ. …
Απλή, εύκολη και εμφανίσιμη σαλάτα και μεζές μαζί, 2 σε 1! Μια πιατέλα για ένα υπέροχο μεσογειακό κέρασμα. Υλικά 1 …
Τα καυτερά πιάτα και η “αφεντιά” μου δεν τα πάμε και πολύ καλά ομολογώ. Αλλά ε, με το λίγο καυτερό …
Υλικά 500 γρ. μικρά ψαράκια,π.χ. σαρδέλα ή γαύρο ή μαριδάκι 5 κ.σ. αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα αλάτι πιπέρι 1 …
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ι κιλό σαρδέλα ή γάβρο 12 φ φλιτζάνι ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο [σε φετούλες] χυμό 1-2 …
Υλικά 1 κιλό γαύρο ή σαρδέλες 1 κιλό πατάτες 5 κρεμμύδια 250 γραμ. λάδι 5-6 …