Γιαουρτόγλυκο Σιροπιαστό με Αμύγδαλα – Yogurt and Almond Pie with Syrup
helengrblog.blogspot.com
Γιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το …
Γιαουρτόγλυκο το ονόμαζε η μητέρα μου και όχι αμυγδαλόπιτα! Αφράτο, ζουμερό, πλούσιο σε αμυγδαλόψυχα ήταν το αγαπημένο μας! Μας το …
Υλικά της συνταγής μας 160 γρ. ελαιόλαδο 200 γρ. ζάχαρη καστανή 150 γρ. μέλι 1 κ.γλ. βανίλια 4 αυγά 200 …
Υλικά ζύμης: 60γρ. βούτυρο 70γρ. καστανή ζάχαρη 1 μεγάλο αυγό 130γρ. αλεύρι ½ κ.γ. σόδα ½ κ.γ. κανέλα ¼ κ.γ. …
Η διαδικασία της κομπόστας είναι απλή και με τον ίδιο τρόπο φτιάχνουμε κομπόστα ό,τι φρούτο θέλουμε, διαφοροποιώντας το χρόνο βρασίματος. …