Παντζαροσαλάτα με Γιαούρτι, Πράσινο Μήλο και Κάσιους
Αυτή η Παντζαροσαλάτα με Γιαούρτι, Πράσινο Μήλο και Κάσιους είναι πολύ λαχταριστή! Το πράσινο μήλο δίνει μία φρεσκάδα και οξύτητα …
Αυτή η Παντζαροσαλάτα με Γιαούρτι, Πράσινο Μήλο και Κάσιους είναι πολύ λαχταριστή! Το πράσινο μήλο δίνει μία φρεσκάδα και οξύτητα …
Να, μία ωραία κι εύκολη ιδέα για να αξιοποιήσουμε την ψητή γαλοπούλα που έχει περισσέψει από το χριστουγεννιάτικο γεύμα μας. …
Αγαπημένο chutney, σαν να λέμε ντιπ, πιο γεμάτο σε γεύση όμως και το συγκεκριμένο…Αγιουρβεδικό! Σύμφωνα με τις οδηγίες της φίλης …
Υλικά (για 2 άτομα) 1 μπρόκολο 2 καρότα τριμμένα 1 σέλερι ψιλοκομμένο ½ πιπεριά κόκκινη κομμένη σε λεπτές λωρίδες ½ πιπεριά …
Οι σάλτσες με ξηρούς καρπούς μπήκαν στην κουζίνα της βόρειας Ινδίας από τους Μογγόλους, τους ταξιδευτές που είχαν ίσως τη …
Η σαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού καθώς και τα τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο που ακολουθούν ίσως είναι αυτό …