Πρασόπιτα με κιμά και καταϊφι
Υλικά Κιμάς 700 γρ. Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ τριμμένο Σκόρδο 2 …
Υλικά Κιμάς 700 γρ. Ελαιόλαδο 1 κούπα τσαγιού Κρεμμυδάκια φρέσκα 3 τεμ ψιλοκομμένα Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ τριμμένο Σκόρδο 2 …
Εύκολο σουφλέ ζυμαρικών, με “ελληνική” γεύση και με λιγότερα λιπαρά από τα περισσότερα σουφλέ, καθώς δεν περιέχει κρέμα γάλακτος και …
Κέικ με κίτρινη κολοκύθα και μπαχαρικά, αποκριάτικο και όχι μόνο. 2 1/2 φλ. φαρίνα 1 φλ. πουρέ κολοκύθας 1 μπέικιν …
Αποφάσισα μόλις λίγες μέρες πριν, να ξεκινήσω την χρονιά για το blog, με αυτό εδώ το φανταστικό σε γεύση, αλλά …
Μια παραλλαγή για λευκή βασιλόπιτα για εκείνους που προτιμούν τις απλές και λευκές γεύσεις!…
Παραλλαγή παστίτσιου ή μήπως σπανακόπιτα χωρίς φύλλο σε μορφή nouvelle cuisine;; Όπως και αν το χαρακτηρίσουμε είναι μια πολύ ωραία …
Η Ελένη Αλεξοπούλου από το Αιγάλεω έφτιαξε γρήγορα και εύκολα τυροπιτάκια.
Από τον Chef Χρήστο Λάμπρου Ημερομηνία προβολής 21/12/12 – ΥΛΙΚΑ 270 γρ. αλεύρι για όλες της χρήσεις 200 γρ. ζάχαρη …
Μια μηλόπιτα για σήμερα αλλά μια μηλόπιτα λίγο διαφορετική! Περισσότερο τούρτα παρά μηλόπιτα… που όμως αξίζει!!! Τέτοιο νόστιμο συνδυασμό δεν …