Ντοματόπιτα με τυρένιο φύλλο μυρωδικών
argiro.gr
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. γιαούρτι 50 …
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. γιαούρτι 50 …
Υλικά συνταγής Για τη βάση 125 γρ. λιωμένο βούτυρο 250 γρ. κράκερς 2 κ.σ. παρμεζάνα Για τη γέμιση 700 γρ. …
Η συνταγή προέκυψε από την ανάγκη ανακύκλωσης των τυριών που έχουν περισσέψει στο ψυγείο . Είναι κάτι ανάλογο με το …
Μια τυρόπιτα εύκολη, νόστιμη και γρήγορη.
Τυροπιτάκια ή τυροζυμαράκια τα λέω και είναι πανεύκολα και πολύ νόστιμα.