Μπουρέκι μοτσαρέλα – παρμεζάνα
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Γιαούρτι 200 γρ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ Αυγά 3 τεμ Τσένταρ 150 γρ τριμμένο Παρμεζάνα …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Γιαούρτι 200 γρ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ Αυγά 3 τεμ Τσένταρ 150 γρ τριμμένο Παρμεζάνα …
Εύκολη τυρόπιτα με φύλλο κρούστας. Τη συνταγή, μου την είχε δώσει μια γειτόνισσά μου, εξού και η ονομασία της. 1/2 …
Υλικά 8 φύλλα κρούστας 600γρ. φέτα μαλακή, καλά θρυμματισμένη 300γρ. γκούντα τριμμένο 300γρ. έμενταλ τριμμένο 2 κεσεδάκια γιαούρτι (συνολικά 400γρ.) …
Κιμαδόπιτα σκέτη απόλαυση! Συνταγή πολίτικη συνδυάζει το τραγανό φύλλο κρούστας και τον νόστιμο κιμά, με την δροσερή σάλτσα γιαουρτιού και …
Υλικά Φύλλο κρούστας 3 φύλλα τεμαχισμένα Αυγά 2 Γάλα 1 ποτήρι νερού Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του καφέ Γιαούρτι 1 ποτήρι …
Γλυκιά και αλμυρή συγχρόνως, διατηρεί μία υπέροχη ισορροπία γεύσεων και τα αρώματα από τα μυρωδικά που περιέχει, απλώνουν μια απίστευτη …
1 πακέτο φύλλα κρούστας 50 γραμμάρια μαργαρίνη 200 γραμμάρια ανθότυρο 200 γραμμάρια τυρί φέτα με χαμηλά λιπαρά 1 αυγό 100 …
Καλημέρα! Καλή εβδομάδα!Μπήκαμε στην Τυρινή πια, οπότε ώρα για τυρόπιτα πεντανόστιμη και εύκολη από την αγαπημένη μας Ντίνα Νικολάου. Μπορούμε …
Μια τυρόπιτα εύκολη, νόστιμη και γρήγορη.
Η πατσαβουρόπιτα αυτή είναι δικής μου έμπνευσης και την εχω ετοιμάσει άπειρες φορές για την οικογένεια μου αλλά και τους …
Από την chef Ντίνα Νικολάου ,½ κ. φύλλο κρούστας ή φύλλο Βηρυτού 150 γρ. Flora με 3% βούτυρο 2 φλ. …
Το Παστίτσιο είναι ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό του φούρνου της Ελληνικής Κουζίνας που γίνεται από βρασμένα μακαρόνια και κοκκινιστό κιμά …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1½ κιλό αρνίσιο μπούτι -200 γρ. γιαούρτι -2 αυγά -3 σκελίδες σκόρδο κομμένο σε φέτες -12 …
Aπό τον chef Ανδρέα Λαγό Ημερομηνία Προβολής: 8/5/2011…
Από τον chef Ανδρέα Λαγό Ημερομηνία Προβολής: 16/12/2011…
Θα χρησιμοποιήσουμε ό,τι λαχανικά έχουμε στο ψυγείο, αλλά μην βιαστείτε να την αποκαλέσετε “τουρλού” του… ταψιού, δείτε παρακάτω!