Bagels Ψωμάκια με Προσθήκη Αλεύρι Ολικής
Τα νόστιμα ψωμάκια που βράζονται για λίγο προτού ψηθούν στον φούρνο!! Αυτό τα κάνει μαστιχωτά, ξεροψημένα από έξω και μαλακά …
Τα νόστιμα ψωμάκια που βράζονται για λίγο προτού ψηθούν στον φούρνο!! Αυτό τα κάνει μαστιχωτά, ξεροψημένα από έξω και μαλακά …
Το παραδοσιακό ψωμί της Καθαράς Δευτέρας, τραγανό και σουσαμένιο! Οι αγοραστές όμως λαγάνες μπορεί να έχουν εμφάνιση αλλά οι σπιτικές …
Υλικά 700 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 300 γρ. Αλεύρι ολικής άλεσης 2 φακελάκια ξηρή μαγιά 1 κ.γλ. ζάχαρη 1 κ.σ. κοφτό …
600 γρ. αλεύρι δυνατό 1 φακελάκι μαγιά σκόνη 1 κ.γ. ζάχαρη 1 κ.γ. αλάτι νερό όσο σηκώσει (περίπου 1½ φλ.) …
Μόλις βγήκαν από το φούρνο. Για να φτιάξουμε μια πετυχημένη λαγάνα μόνοι μας, και να μοσχοβολήσει το σπίτι χρειάζεται κέφι …
Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να ζυμώνω το ψωμί που σερβίρω στο τραπέζι μας. Συνήθως το ψωμί που φτιάχνω …
Μια από τις αγαπημένες μου συνήθειες του Πάσχα, είναι να φτιάχνω το πασχαλινό μας ψωμί. Μια συνήθεια που κρατώ εδώ …
Θας σας δωσω αλλη μια συνταγη λαγανας! Αυτη την φορα απο την ομορφη Ζακυνθο Υλικα 11/2 κιλο.αλευρι σκληρο 25γρμαγια νωπη …
Μια πολύ όμορφη ιδέα για γιορτινό τραπέζι ή μπουφέ έχουμε σήμερα! Γεμιστά ψωμάκια, που το δίπλωμά τους θυμίζει τριαντάφυλλο. Τέτοιου …
ΥΛΙΚΑ 1,6 Kg αλεύρι (1 Kg αλεύρι για παραδοσιακά ζυμωτά και 0,6 Kg αλεύρι ολικής άλεσης) 60 gr νωπή μαγιά …