Πολύχρωμο κριθαρότο με μεθυσμένο κοτόπουλο
tantekiki.blogspot.com
Ρετσίνα… ένα βασικό, παραδοσιακό κρασί του ελληνικού τραπεζιού με ιδιαίτερη γεύση και κεχριμπαρένιο χρώμα. Τώρα όμως θα έμπαινε και μάλιστα …
Ρετσίνα… ένα βασικό, παραδοσιακό κρασί του ελληνικού τραπεζιού με ιδιαίτερη γεύση και κεχριμπαρένιο χρώμα. Τώρα όμως θα έμπαινε και μάλιστα …
Μακαρονάδα για πολύ βιαστικούς έχει το μενού μας σήμερα! Βασίζεται στην παραδοσιακή ιταλική μακαρονάδα “Aglio, olio e peperoncino”, δηλαδή σκόρδο, …
Υλικά συνταγής για τα ραβιόλια 300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά 2 κ.σ. νερό για τη γέμιση 250γρ. …