Ribollita
www.sintagespareas.gr
Ο όρος «Ribollita» σημαίνει «βρασμένο και πάλι» και αναφέρεται στο γεγονός ότι, για την προετοιμασία αυτής της σούπας χρησιμοποιούνταν λαχανικά …
Έχετε δοκιμάσει φρεσκοφρυγανισμένο ψωμάκι με καλό ελαιόλαδο (κατά προτίμηση αγγουρόλαδο ή αγουρέλαιο όπως το λένε πιο επίσημα) , χοντρό αλάτι …
Υλικά 1 μικρό καρβέλι ψωμί 40 γρ. γραβιέρα σε λεπτές φέτες. 40 Ml ελαιόλαδο 1 κ.γλ. δεντρολίβανο Αλάτι πιπέρι Εκτέλεση …
Aπό τον chef Βιτσέντζο Ζάννι Ημερομηνία Προβολής: 30/11/2011…