Ψητές μπριζόλες με μυρωδικά και λαχανικά σοτέ
2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο μπόλικο …
2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο μπόλικο …
Γιορτινό το γεύμα μας σήμερα, έτσι για να μπαίνουμε σε πιο χαρούμενη διάθεση…
250 γρ. λουκάνικα από γαλοπούλα Φράνκα Ifantis 1,5 κιλό φρέσκο σπανάκι 250 γρ. γραβιέρα Τρύπας Κρήτης 1 ζωμό κότας Knorr …
1 κιλό πανσέτα χοιρινή 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 σκόρδο 1 σέλερι 3 αστεροειδείς γλυκάνισους …
1 αρνίσιο μπούτι (περίπου 2 κιλά) 2 ½ κ.γ. κόκκους πιπέρι 2 κ.σ. δενδρολίβανο 3 κ.σ. δυόσμο 4 σκελ. σκόρδο …
500 γρ. φρέσκιες παπαρδέλες 1 στήθος πάπιας 1 κρεμμύδι 1 καρότο 2 κλων. σέλερι 1 σκελ. σκόρδο 1 κ.σ. μαργαρίνη …
Από τον Chef Ρενάτο Μεκόλι Ημέρα προβολής: 12/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 1 φέτα καπνιστή γαλοπούλα …
Από την Πόλυ Αντωνιάδη ,250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ½ κ.σ. μπέικιν πάουντερ 60 γρ. παρμεζάνα τριμμένη …
Από τον Chef Στέφανο Ρόσσι ΥΛΙΚΑ 8 φέτες κιλότο μοσχαρίσιο 8 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis 8 φύλλα φασκόμηλο 40 γρ. …