ΓΑΥΡΟΣ ΣΑΧΑΝΑΚΙ
Πρέπει να σερβίρεται πάντα ζεστός ο πικάντικος αυτός μεζές και συνοδεύει απολαυστικά το ουζάκι μας χειμώνα-καλοκαίρι. Η ίδια συνταγή εκτελείται …
Πρέπει να σερβίρεται πάντα ζεστός ο πικάντικος αυτός μεζές και συνοδεύει απολαυστικά το ουζάκι μας χειμώνα-καλοκαίρι. Η ίδια συνταγή εκτελείται …
1 κιλό γόπες 1 Knorr «Σπιτικός» «Σπιτικός» ζωμός λαχανικών της Knorr 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 2 μεγάλες ή 3 …
Όσοι λατρεύουμε τα ψάρια, τα μαγειρεύουμε με πολλούς τρόπους και το αποτέλεσμα είναι νόστιμο και λαχταριστό.Εδικά ένα μεγάλο φρέσκο ψάρι, …
Βρήκαμε φρεσκότατο γαύρο στην αγορά και ρωτήσαμε τη Νίκη Χρυσανθίδου πώς να τον φτιάξουμε.
Είπαμε να κάνουμε τις τσιπούρες γεμιστές σήμερα και υπήρξε διάσταση απόψεων για τα μυρωδικά, έτσι έδωσα μία σολομώντεια λύση και …
Η γλώσσα είναι ένα ψάρι (σαλαχοειδές βασικά) με ιδιαίτερη γεύση που μπορούμε να βρούμε φρέσκια αλλά και κατεψυγμένη, σε αυτή …
Αυτός είναι ένας τρόπος για να κάνετε το ψάρι σας σαν στον ατμό με την συνοδεία φρέσκων καλοκαιρινών λαχανικών…
Υλικά συνταγής 4 τσιπούρες των 250γρ. 2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης κομμένες σε φέτες 1 πιπεριά πράσινη (κέρατα) κομμένη σε φέτες …
Από τη Γωγώ Κεσίσογλου Ημερομηνία Προβολής: 11/6/2011…
Αναζητάτε μια συνταγή νόστιμη; Αναζητάτε μια συνταγή θρεπτική; Αναζητάτε μια συνταγή πολύ υγιεινή; Εδώ ακριβώς θα την βρείτε, γι’ αυτό …
Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ …