Φιλέτο πανγκάσιους κοκκινιστό στο φούρνο
thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com
Το ψάρι πανγκάσιους είναι πολύ νόστιμο. Μπορείτε να το φτιάξετε τηγανητό, ή ψητό χωρίς να χάνει τίποτα από τη νοστιμιά …
Το ψάρι πανγκάσιους είναι πολύ νόστιμο. Μπορείτε να το φτιάξετε τηγανητό, ή ψητό χωρίς να χάνει τίποτα από τη νοστιμιά …
Εύκολη, γρήγορη και πολύ νόστιμη η τσιπούρα μας με χώρια τη σάλτσα της.
Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο και σάλτσα ντομάτας που εντοπίσαμε σε ένα περιοδικό αφού φυσικά …
Το κοκκινόψαρο είναι ένα από τα ψάρια που αγαπώ ιδιαίτερα.Έχει ωραία κρουστή σάρκα, χωρίς πάρα πολλά κόκαλα. Είναι από τα …
Η κακαβιά είναι από τις νοστιμότερες ψαρόσουπες! Οι ψαράδες, ό,τι ψάρια τους περισσεύουν στις ψαριές τους, το βράζουν με μερικά …