Πέρκα φιλέτο με σόγια και τζίντζερ στο χαρτί
www.lovecooking.gr
Το μαγείρεμα στη λαδόκολλα, εξασφαλίζει σίγουρη νοστιμιά, αφού ό,τι και να ψήσουμε μαγειρεύεται μέσα στο ίδιο το ζουμί του!
Το μαγείρεμα στη λαδόκολλα, εξασφαλίζει σίγουρη νοστιμιά, αφού ό,τι και να ψήσουμε μαγειρεύεται μέσα στο ίδιο το ζουμί του!
Υλικά 1 κιλό ψάρι φιλέτο (πέρκα) 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 κουταλιά λάδι 2 ρίζες μάραθο ψιλοκομμένο 2 αντσούγιες φιλέτο …
Στην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα …
Από τον Γιώργο Γιαννόπουλο ,1 κ. φιλέτο πέρκας 2 κρεμμύδια μεγάλα 2 καρότα 2 κολοκυθάκια 2 πατάτες 3 ντομάτες Ελαιόλαδο …