μους με μανταρίνι και καβουρδισμένο αμύγδαλο
foodjunkie.eu
Δεν υπάρχει δείπνο χωρίς γλυκό στο τέλος, κι αυτό σας το λέει μια καθόλου γλυκατζού! Και επειδή, ότι γλυκό και …
Δεν υπάρχει δείπνο χωρίς γλυκό στο τέλος, κι αυτό σας το λέει μια καθόλου γλυκατζού! Και επειδή, ότι γλυκό και …
Υλικά Κρέμα: 6 φύλλα ζελατίνης, 300 γρ. γιαούρτι, 100 γρ. μέλι, χυμός και ξύσμα ενός λεμονιού, 200 γρ. κρέμα γάλακτος. …
Ελαφρύ, απολαυστικό, λευκό επιδόρπιο, με Crème Bavaroise και γλυκούς καρπούς λωτού, που του χαρίζουν φωτεινό πορτοκαλί χρώμα εκτός από τη …