Γαριδομακαρονάδα με άνιθο και ουζάκι
cookpad.com
Η μυρωδιά από το άνιθο και το ούζο είναι ένας από τους λόγους για να την δοκιμάσετε! Λίγα μυστικά ακόμα …
Η μυρωδιά από το άνιθο και το ούζο είναι ένας από τους λόγους για να την δοκιμάσετε! Λίγα μυστικά ακόμα …
Και το σερβίρουμε με γιουβέτσι αρωματισμένο από το απέραντο μας γαλάζιο…, το οποίο μαγειρεύτηκε με τα πλοκάμια του… Υλικά 1,1-1,2 …
Φέτος η σουπιά μου, έγινε αποκλειστικά και μόνον με φρέσκα μυρωμένα χόρτα εξοχής και μερικές ακόμη γευστικές πινελιές, τυλιγμένη σε …
Πεντανόστιμη σουπίτσα από το Άγιο Όρος που μοσχοβολάει συγχρόνως θάλασσα και λαχανόκηπο.
Καλοκαίρι χωρίς γαριδομακαρονάδα δεν γίνεται . Αυτή είναι μια απλή εκδοχή που μπορεί να προκύψει και ως ανακύκλωση της μαγειρεμένης …