Μακαρόνια φούρνου με πανσέτα
Πολύ απλή,στην ουσία μια μακαρονάδα με μια λευκή σάλτσα μανιταριών είναι,που όμως η πανσέτα της δίνει έξτρα νοστιμιά.Δύσκολη δεν είναι,μόνο …
Πολύ απλή,στην ουσία μια μακαρονάδα με μια λευκή σάλτσα μανιταριών είναι,που όμως η πανσέτα της δίνει έξτρα νοστιμιά.Δύσκολη δεν είναι,μόνο …
Ανακαλύψαμε μια καταπληκτική καπνιστή πανσέτα αγριογούρουνου (Φωτιάδη) και αποφασίσαμε να τη δοκιμάσουμε με τι άλλο… ζυμαρικά! Μπορείτε φυσικά να αντικαταστήσετε …
500 γρ. σπαγγέτι μπουκατίνι ή φετουτσίνι 150 γρ. πανσέτα ή μπέικον 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. βούτυρο …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα …
Η πραγματικη καρμποναρα εξ Ιταλιας δεν περιεχει κρεμα γαλακτος οπως συνηθιζεται να φτιαχνεται στην Ελλαδα. Πως φτιαχνεται? Ακολουθηστε βημα βημα …
2 φλ. πανσέτα κομμένη σε κύβους των 6 χιλ. 2 φλ. τρίμματα από ξηρό ψωμί 200 γρ. ανάλατο βούτυρο 750 …
Το πιάτο αυτό παρουσιάζει μοναδικό ενδιαφέρον και έχει μεγάλη διατροφική αξία. Σερβίρεται με μια ανάμικτη πράσινη σαλάτα.
Υλικά 1 φλ. ξερά λευκά φασόλια 1/3 φλ. ντοματάκια κονσέρβας ξεφλουδισμένα και σπασμένα με το χέρι 100 γρ. λουκάνικο πικάντικο …
Υλικά 4 κουταλιές ελαιόλαδο 100 γρ. μπέικον ή πανσέτα κομμένη σε μικρούς κύβους 1 κουταλιά σκόρδο τεμαχισμένο 150 γρ. τριμμένο …
ΥΛΙΚΑ (για 5 άτομα περίπου) 500 γραμμάρια χυλοπίτες της FAMELIMA ( famelima.gr ) 600 γραμμάρια χοιρινός κιμάς 150 γραμμάρια πανσέτα …
Την συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου στο χασάπικο που είχαμε όταν τα μαγα&ze