ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ, ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡH ΣΟΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ
Υλικά: 1 φλ.τσ. κριθαράκι 1 κονσέρβα καλαμπόκι, που έχουμε στραγγίσει 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, που έχουμε στραγγίσει ( προαιρετικά) 20 …
Υλικά: 1 φλ.τσ. κριθαράκι 1 κονσέρβα καλαμπόκι, που έχουμε στραγγίσει 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, που έχουμε στραγγίσει ( προαιρετικά) 20 …
Υλικά Κιμάς 500 γρ Λουκάνικα 2 τεμ κομμένα ροδέλες Ανάμεικτα λαχανικά 300 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 …
Στο Κυριακάτικο τραπέζι της εβδομάδας σερβίρουμε τα κλασικά αγαπημένα κανελόνια με μια ασυνήθιστη γέμιση καθώς ο κιμάς αντικαθίσταται από τον …
Είναι “γιαγιαδίστικο” φαγητό και θα λύσει τα χέρια ακόμα κι αυτών που δεν έχουν καλή σχέση με την κουζίνα, αφού …
500 γρ. κριθαράκι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 100 γρ. τόνος …
Μη σας ξεγελά το «σαλάτα» γιατί μόνο σαλάτα δεν είναι !! Η μακαρονοσαλάτα εκτός απο συνοδευτικό μπορεί άνετα να φαγωθεί …
Το Παστίτσιο είναι ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό του φούρνου της Ελληνικής Κουζίνας που γίνεται από βρασμένα μακαρόνια και κοκκινιστό κιμά …
Όχι μόνο είναι γρήγορο κ νόστιμο αλλά ΟΛΑ γίνονται μέσα στο ταψί και δεν λερώνω άλλο σκεύος εκτός του γουόκ …