Γιουβετσάκι (κριθαρότο) με γαρίδες και κατίκι Δομοκού
kitchenvillage.gr
20 φρέσκες γαρίδες Νο 3-4 των 8-10 εκ. 300 γρ. κριθαράκι καλής ποιότητας 4 τομάτες 12 τοματίνια 30 γρ. ούζο …
20 φρέσκες γαρίδες Νο 3-4 των 8-10 εκ. 300 γρ. κριθαράκι καλής ποιότητας 4 τομάτες 12 τοματίνια 30 γρ. ούζο …
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου ξαλμυρισμένο 200 γρ. ξινό τραχανά 0,5 γρ. κρόκο Κοζάνης 1 κρεμμύδι 1 σκόρδο 1 λεμόνι ½ …
Το ροσμπίφ τώρα και με κοτόπουλο! 2 στηθη κοτοπουλου 1 πακετο μακαρονια Νο 2 1 1/2 κρασοποτηρο λαδι 1 κρασοποτηρο …
Υλικά 1 κρεμμυδάκι στιφάδου ή φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 500 γρ. μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες (η ουρά παραμένει αν θέλουμε) 1 κ. …
Κάποια στιγμή σκέφτηκα να δοκιμάσω και μερικές από τις παραδοσιακές ιταλικές συνταγές με σαρδέλες, τις οποίες τις είχα μεν ακουστά, …