Λινγκουίνι με γαρίδες και θράψαλα
Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα. Θαλασσινά και ζυμαρικά βαπτισμένα σε μια υπέροχη σάλτσα φέτας με διακριτικό άρωμα ούζου. Σε περιόδους νηστείας …
Ένα πιάτο γεμάτο αρώματα. Θαλασσινά και ζυμαρικά βαπτισμένα σε μια υπέροχη σάλτσα φέτας με διακριτικό άρωμα ούζου. Σε περιόδους νηστείας …
Η μυρωδιά από το άνιθο και το ούζο είναι ένας από τους λόγους για να την δοκιμάσετε! Λίγα μυστικά ακόμα …
Μια τέλεια μακαρονάδα θαλασσινή που συνδυάζει και λαχανικά μαζί για άρωμα, χρώμα και γεύση. Μπορείτε άνετα να τη σερβίρετε στους …
Καλοκαίρι χωρίς γαριδομακαρονάδα δεν γίνεται . Αυτή είναι μια απλή εκδοχή που μπορεί να προκύψει και ως ανακύκλωση της μαγειρεμένης …
Χρώματα, αρώματα και νοστιμιά σε ένα πιάτο που περισσότερο θα το ονόμαζα σουφλέ.
Υλικά Ενας μέτριος αστακός 1 πιπεριά πράσινη 1 πιπεριά κίτρινη 1 μεγάλο κρεμμύδι 5 σκελίδες σκόρδο 1 φλ. του καφέ …
Από την Φρόσω Βαμβακίδου ,500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο 500 γρ. λιγκουίνι 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πράσινη 1 πιπεριά κίτρινη …
500 γρ. σπαγγέτι 20-30 γαρίδες κατεψυγμένες 1 μέτριο κρεμμύδι 1 κίτρινη πιπεριά 1 πορτοκαλί πιπεριά 2 καρότα 400 ml χυμό …