μπεφ μπουργκινιόν για ζεστές εποχές
www.pandespani.com
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται …
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται …
Γιουβέτσι λέμε το φαγητό με κρέας που ψήνεται σε πήλινο πλατύ σκεύος και το σκεπάζουμε. Στην Τουρκία ονομάζεται Guvec, στα Βαλκάνια …
Ένα ιδιαίτερα νόστιμο και πολύ γευστικό ραγού με μοσχάρι, χοιρινό και μανιτάρια! Υλικά: 15 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια /250 γρ. μοσχαρίσιο …
Μια συνταγή λίγο πρωτότυπη αλλά ιδιαίτερα γευστική και εμφανίσιμη για ένα κυριακάτικο τραπέζι ή ένα δείπνο με τους φίλους σας, …