Λαχανοντολμάδες με κιμά στον φούρνο
Ποιο είναι το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο φαγητό; Οι λαχανοντολμάδες! Λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τη συνταγή Το λάχανο πρέπει να είναι …
Ποιο είναι το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο φαγητό; Οι λαχανοντολμάδες! Λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τη συνταγή Το λάχανο πρέπει να είναι …
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις …
Μια άκρως γιορτινή συνταγή. Πεντανόστιμο ρολό με πλούσια σάλτσα και πατάτες. Το ιδανικό γεύμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Θα …
Ένα καλομαγειρεμένο ριζότο πάντα είναι ευπρόσδεκτο σε κάθε τραπέζι, φέτος δοκίμασε αυτή τη συνταγή για ριζότο με κάστανα, απάκι και …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο! Τα πολυαγαπημένα γιουβαρλάκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και είναι κατάλληλα για χειμώνα και καλοκαίρι για το οικογενειακό …
ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΟΦΡΙΤΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣΤο σοφρίτο είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της πραδοσιακής κορφιάτικης κουζίνας. Η ονομασία του …
Γενναίες παπαρδέλες με κάστανα και μανιτάρια πορτσίνι, το πιο γήινο πιάτο ζυμαρικών για το φθινοπωρινό κρύο και τον χειμώνα. Μεστή, …
Αν βαρεθήκατε τα κλασικά σουβλάκια στο φούρνο, αυτή είναι μια διαφορετική και απλή πρόταση χοιρινού, για να το συνδυάσετε με …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο (της Μίκας) Από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες σουπίτσες, μικρών και μεγάλων. Ότι πρέπει για τις μέρες του …
Αγαπημένο φαγητό των παιδικών μας χρόνων με αρώματα μαμάς και σπιτιού. Όσα χρόνια κι αν περάσουν όλοι έχουμε στην γευστική …
Σήμερα το πρωί ξύπνησα και μου ήρθε στο μυαλό η ζεστασιά μιας σούπας, πως όχι άλλωστε είμαστε στην καρδιά του …
Υλικά : 1 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κοτόπουλο (βραστό ή ψητό) 3 κουταλιές βούτυρο 4 κουταλιές αλεύρι 1/2 φλιτζάνι γάλα 1 …
Εδώ και καιρό η συνταγή γιά το βοδινό αλά μπουργκινιόν βρισκόταν στην λίστα με τις συνταγές που κάποια μέρα θα …
Σήμερα σας έχουμε ένα πολύ νόστιμο φαγητό, που είναι σίγουρο ότι θα καταναλωθεί σε χρόνο μηδέν, στο σπίτι μας! Μπορεί …
Το πλούσιο χειμωνιάτικο πιάτο-συνώνυμο της υψηλής παραδοσιακής γαλλικής κουζίνας σε απλούστερη, ευκολότερη εκδοχή και συγκριτικά πιο ελαφριά για να τρώγεται …
Υλικά – ½ κιλ κιμάς μοσχαρίσιος – 1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο – 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη – 4 κ.σ. ρύζι …
Τα κεφτεδάκια αυγολέμονο, είναι ένα φαγάκι από εκείνα που μας έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας και ήταν πάντα πάρα πολύ νόστιμα. …
2 κιλά πλευρά μοσχαρίσια με κόκαλο 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια κομμένα σε καρέ 2 καρότα κομμένα σε καρέ 2 …
Φέτος αυτή η μανιταρόσουπα άνοιξε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι μας. Φτιαγμένη με φρέσκα μανιτάρια «κουμπιά», αποξηραμένα porcini, μυρωδικά αλλά κυρίως σάλτσα …
Μια τέτοια κρύα μέρα σαν τη σημερινή δεν έχουμε παρά να σας προτείνουμε μια ζεστή πατατόσουπα. Οι σούπες είναι ένα συνηθισμένο …