ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΤΕΜΠΟΥΡΑ ΜΕ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ ΣΟΣ
www.chefonair.gr
600 γρ. μοσχάρι άπαχο (από μπούτι) 30 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 2 σκελ. σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 1 …
600 γρ. μοσχάρι άπαχο (από μπούτι) 30 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 2 σκελ. σκόρδο 1 φύλλο δάφνης 1 …
Από τον Chef Αντώνη Ρούσσο Ημέρα προβολής 5/12/13. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1200 γρ. μαύρο χοίρο 5 κρεμμύδια ξερά 1 …
Μια ακόμα νόστιμη εκδοχή να μαγειρέψουμε το κουνελάκι μας. Υλικά