Μοσχάρι με λαχανικά και βαλσαμικό στη γάστρα
www.asproylas.gr
Είναι προσαρμογή από περιοδικό εξωτερικού, από αυτά που φτάνουν στα χέρια μου μέσω των παιδιών μου. Για το κρέας χρησιμοποίησα χτένι …
Είναι προσαρμογή από περιοδικό εξωτερικού, από αυτά που φτάνουν στα χέρια μου μέσω των παιδιών μου. Για το κρέας χρησιμοποίησα χτένι …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Hμέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4-5 άτομα 1 …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό Υλικά 2 φέτες / 2 εκ. ψητό χοιρινό φουαντρέ με μυρωδικά IFANTIS 2 κ.σ. ελαιόλαδο …