Λαχανοντολμάδες
elpidaslittlecorner.gr
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Λατρεύω όλους τους ντολμάδες, τυλιγμένους κλασικά με λάχανο ή αμπελόφυλλα αλλά και με φύλλα μαρουλιού ή σέσκλου! Κάθε εκδοχή έχει …
Απ’ όλους τους ντολμάδες της Ελληνικής κουζίνας με γέμιση που περιλαμβάνει κιμά, κατέληξα στο ότι οι πιο νόστιμοι είναι τελικά …
Η νηστεία θέλει καλοπέραση!!! Υλικά 1 μεγάλο λάχανο 1/2 λεμονί 1 φέτα ξερό ψωμί 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/2 κιλό …