Λαχανοντολμάδες
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Δύο δυνατά υλικά έχει αυτή η σούπα, το καπνιστό μανιάτικο σύγκλινο που ανεβάζει την γεύση, και το μήλο, λόγω πηκτίνης, …
Ένα μοναδικό και εμπνευσμένο πιάτο, με υπέροχη γεύση! Η δυσκολία του θα μας αποζημιώσει απόλυτα!…
Αγαπημένο φαγάκι τα γεμιστά!!!Νόστιμη όσο και πλούσια η σημερινή εκδοχή των γεμιστών που θα σας προτείνουμε.Δεν περιέχει κιμά, αλλά λαχανικά …
Αυτή η ιδέα είναι ιδανική για όσους δεν τους αρέσει η μυρωδιά που αναδύεται όταν το κουνουπίδι βράζει, και το …
Τρυφερά φασολάκια με κύμινο και τζίντζερ, μαγειρεμένα με τον μπαχαρικό αέρα μιας μακρινής ανατολής που μυρίζει όμως γνωστά αρώματα. Και …
Τα φρέσκα φασολάκια είναι ίσως το πρώτο παράδειγμα της κατηγορίας ‘λαδερά’ που έρχεται στο νου όταν κάνει αναζήτηση και ένα …
Παρασκευή και την τιμητική τους σήμερα έχουν οι πατάτες γιαχνί!1 κιλό πατάτες 1 κρεμμύδι ξερό 1 σκελίδα σκόρδο Χυμό ντομάτας …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 9/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ (για 6 άτομα) …