Bolognese Sauce-Stuffed Lumaconi
www.kitchenstori.es
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
Η Σάλτσα Μπολονέζ είναι ένα ραγού -κατά την ιταλική εκδοχή του- αργομαγειρεμένο , η οποία γίνεται με κομματάκια κρέατος ή …
1 κιλό γαρίδες ολόκληρες (ή αποφλοιωμένες) 500γρ φαρφάλες 450 ml κρασί κόκκινο ξηρό 500 γρ. Pummarό ψιλοκομμένο κλασικό τοματάκι 1 …
Συνταγή του Chef Marco Pierre White 450 γρ. γαρίδες καθαρισμένες 500 γρ. τοματίνια cherry κομμένα στη μέση 1 ½ κρεμμύδι …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,8 κατεψυγμένα καλαμάρια Παταγονίας KALLIMANIS 200 γρ. κριθαράκι 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κλων. σέλερι 1 …
Μία πολύ καλή συνταγή!!! Μία συνταγή ιδιαίτερη, όπου τα ζυμαρικά, σουρωμένα “al dente”, σερβίρονται με νόστιμα mini κεφτεδάκια, μέσα σε …