ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ AJOARRIERO
www.ucook.gr
600 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο 1 Κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 1 πράσινη πιπεριά 200 ml. ντομάτα πασάτα 100 ml. Ζωμό ψαριού …
600 γρ. μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο 1 Κρεμμύδι 3 σκελίδες σκόρδο 1 πράσινη πιπεριά 200 ml. ντομάτα πασάτα 100 ml. Ζωμό ψαριού …
Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …