Μπακαλιάρος Αθηναϊκή Μαγιονέζα (video)
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Η Σφυρίδα Αθηναϊκή Μαγιονέζα είναι ένα πιάτο-θρύλος της αστικής κουζίνας μας, ταυτισμένο με κοσμικές δεξιώσεις και πλούσιους μπουφέδες, αν και… …
Οι τηγανητές ελιές είναι ένας μοναδικός μεζές που θα σας εντυπωσιάσει.
Υλικά Για την μαγιονέζα Αυγά 2 τεμ.(σε θερμοκρασία δωματίου) Μουστάρδα 1 κουταλιά της σούπας κοφτή Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού …
Υλικά Για τις κροκέτες (περίπου 20 μικρές κροκέτες) : 350γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο 1 μικρή πατάτα (περίπου 100γρ.) τριμμένη στο …
650 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 30 γρμ μαγιά νωπή ½ κουτ. γλυκού αλάτι 400 ml ξανθιά μπύρα 500 …
Το Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που… …
Οι σαλάτες ζυμαρικών είναι απ’ τα πιο δημοφιλή πιάτα σε μπουφέδες, ελαφρά γεύματα, κολατσιό στη δουλειά ή στο σχολείο και …