ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΗ // OLIVE VERDI IN SALAMOIA
Ηξερα ότι πριν βάλουμε τις ελιές στην άλμη, έπρεπε πάλι να τις ξεπικρίσουμε. Μου είπαν όμως οι γειτόνισσες στο χωριό, …
Ηξερα ότι πριν βάλουμε τις ελιές στην άλμη, έπρεπε πάλι να τις ξεπικρίσουμε. Μου είπαν όμως οι γειτόνισσες στο χωριό, …
600 γρ. αλεύρι σκληρό 9 γρ. μαγιά ξερή 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ζάχαρη 350 ml …
9 μεγάλες ντομάτες 1 κ.γ. χοντρό αλάτι 1 κ.γ. μαύρο πιπέρι σε κόκκους, σπασμένο 50 γρ. βούτυρο Lurpak 2 κ.γ. …
Τραγανές κοτομπουκιές φούρνου και πατάτες σαν τηγανητές. Γεύση αγαπημένη για όλα τα παιδάκια, αλλά φτιαγμένη αποκλειστικά στο φούρνο. Έτσι και …
Είναι όσο πιο απλά γίνεται μα σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη απόλαυση γευστικά και οπτικά.Όταν τα σύκα είναι γλυκά και ώριμα, …
Relish είναι συνήθως ψιλοκομμένα λαχανικά μαγειρεμένα ελαφρά σε ξύδι, κάτι σαν τουρσί δηλαδή. Γίνεται με διάφορα λαχανικά, πιο συνηθισμένο είναι …
Υλικά (για 1 ή 2 γυάλινα βάζα) 1 κιλό λαχανικά διαφορά κουνουπίδι,καρότο,αγγούρι,πιπεριές,κομμένα σε μέτρια κομμάτια 200 ml ξύδι από λευκό …
Όταν η ντομάτα κάνει ηλιοθεραπεία….. Υλικά ντομάτες ρόμα χοντρό αλάτι σκόρδο δεντρολίβανο θυμάρι ελαιόλαδο …
Το να κάνεις λιαστές ντομάτες στην Ελλάδα είναι εύκολο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη υπομονή και ο ήλιος θα …