Φιλέτο παγκάσιου με κάπαρη και λαχανικά
Πάντως τον παγκάσιο τον πήρα… τα φιλετάκια μαγειρεύτηκαν με λαχανικά όπου στην αρχική συνταγή προστέθηκε και πιπεριά με την ελπίδα …
Πάντως τον παγκάσιο τον πήρα… τα φιλετάκια μαγειρεύτηκαν με λαχανικά όπου στην αρχική συνταγή προστέθηκε και πιπεριά με την ελπίδα …
Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Και βέβαια εγώ μπορεί να σας …
Παλιότερα στα παραδοσιακά, μικρά εστιατόρια τα σέρβιραν λευκά, με ελαιόλαδο, ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μαϊντανό, μια απλή, νόστιμη και ελαφριά σαλάτα …
H κλασική προβηγκιανή tapenade περιέχει οπωσδήποτε εκτός βέβαια από τις ελιές, αρκετή κάπαρη και αντζούγιες. Στη εκδοχή που δίνω σήμερα …
1 λαβράκι Για την κρούστα 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης 5 γρ. φρέσκια ρίγανη 5 γρ. φρέσκο θυμάρι 2 γρ. δεντρολίβανο …
3 αυγα 1ξερο κρεμμυδι 1πιπερια φλωρινης 1χουφτα καπαρη 5με 6 ντοματινια 50 ml γαλα εβαπορε λιγο φοινοκιο λιγη χοτροκομμενη φετα …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22” 11/12/2012 ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΠΙΤΣΑ, ΤΗΓΑΝΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟ