Ζωμός λαχανικών για το μαγείρεμα Αντώνης
Στις περισσότερες συνταγές που διαβάζουμε γράφουν για ζωμούς . Σίγουρα είναι πολύ νόστιμο όπου μπεί ο ζωμός , όμως πόσο …
Στις περισσότερες συνταγές που διαβάζουμε γράφουν για ζωμούς . Σίγουρα είναι πολύ νόστιμο όπου μπεί ο ζωμός , όμως πόσο …
1/3 φλ. βαλσαμικό ξύδι με μέλι 1/3 φλ. ελαιόλαδο από 1 κλαδάκι δεντρολίβανο και θυμάρι ρίγανη 6 χοιρινά λεπτοκομμενα μπριζολάκια …
Υλικά Γαρίδες 1 κιλό κατεψυγμένες ή φρέσκιες Πατάτες 3 τεμ Καρότα 3 τεμ Σέλερι 2 κλωνάρια Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ …
Υλικά 1 αστακός βούτυρο σπορέλαιο ελαιόλαδο 4 – 5 φρέσκα κρεμμύδια 1 κρεμμύδι ξερό σκόρδο κονιάκ 1 ποτήρι λευκό κρασί …
Υλικά 500 γρ. λαυράκι 100 γρ. μύδια 100 γρ. γαρίδες 2 γρ. σαφράν 200 γρ. κρεμμύδια ξερά 20 γρ. σκόρδο …
Από τον Chef Σάκη Τζανέτo 600 γρ. ψαρονέφρι
ΥΛΙΚΑ4πεστροφες1 ρίζα φινόκιο1 πρέζα θυμάρι3 κ.σ μαργαρίνημισό ματσάκι μα’ι’ντανό4 πατατες μέτριεςαλατοπίπερο1 πράσινη πιπεριάμισή κούπα λάδιχυμός 1 λεμονιούκαθαριζομε τις πέστροφες και …