Γιουβετσάκι με ντομάτα, φέτα και τηγανητό αυγό
www.gastronomos.gr
Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival. Υλικά 500 γρ. κριθαράκι (προτιμότερο χοντρό) 40 …
Μια συνταγή που μαγείρεψε αποκλειστικά για εμάς ο Νίκος Καραθάνος στο Sani Gourmet Festival. Υλικά 500 γρ. κριθαράκι (προτιμότερο χοντρό) 40 …
Κλασσική συνταγή με αρνί και φορμαέλα Αράχωβας.
Από τον Chef Πάνο Σταμούλη ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 1 μπουκέτο μυρωδικών Knorr Σπιτικός 3 πατάτες 2 σκελ. σκόρδο …