Κοτόπουλο γεμιστό
Ζουμερό κοτόπουλο γεμιστό, με κλασική παραδοσιακή γέμιση
Ζουμερό κοτόπουλο γεμιστό, με κλασική παραδοσιακή γέμιση
Κατσικάκι γεμιστό… μπουκιά και συχώριο! Κλασικό παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας για την μέρα του Πάσχα αλλά και κάθε γιορτινής …
Υλικά 1 γαλοπούλα (3,5 kg περίπου) αλάτι. πιπέρι, ρίγανη προαιρετικά 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ βιτάμ λίγη μουστάρδα προαιρετικά για …
500 γραμμάρια ρύζι καρολίνα λάις 1,5 λίτρο ζωμό κότας 1/2 κιλό συκωτάκια κότας 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 ποτηράκι λευκό κρασί …
Υλικά 250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ. κιμά χοιρινό 1 φλ. ρύζι μισοβρασμένο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 12 κάστανα ψημένα 1/2 …
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. ρύζι μπονέτ 5 φλιτζ. ζωμός κότας ή λαχανικών 250γρ. συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε ζάρια 2 σφηνοπότηρα …
Χριστουγεννιάτικη γέμιση, από τις πιο συναρπαστικές γεύσεις, ένα από τα γευστικότερα παραδοσιακά εδέσματα των Χριστουγέννων αλλά της Πρωτοχρονιάς! Γεμιστή γαλοπούλα, …
Υλικά Βούτυρο 200 γρ Κιμάς χοιρινός 1 κιλό Κουκουνάρια 200 γρ. Σταφίδες 100 γρ. Άνιθο 1 ματσάκι ψιλοκομμένο Λευκό κρασί …
Η γέμιση που χρόνια τώρα συνοδεύει τα εδέσματα στο Χριστουγεννιάτικο (και Πολίτικο) τραπέζι μας είναι το Ιτς Πιλάφ. Το πιλάφι …
Μια σαλάτα αρωματική είναι πάντα ευπρόσδεκτη ακόμη και με υλικά που ενδεχομένως κάποιους να τους «ξενίσουν». Πολύ πρόσφατα λοιπόν, έχοντας …