Πιροσκί, το αγαπημένο των παιδικών μου χρόνων..
aromavanillias.blogspot.com
Η εκτέλεση ξεφεύγει λίγο από την κλασσική που ενδεχομένως γνωρίζετε, αλλά είναι αξεπέραστα νόστιμη. Πιροσκί με πατάτα, παρμεζάνα και φέτα
Η εκτέλεση ξεφεύγει λίγο από την κλασσική που ενδεχομένως γνωρίζετε, αλλά είναι αξεπέραστα νόστιμη. Πιροσκί με πατάτα, παρμεζάνα και φέτα
Υλικά Φάβα 300 γρ Καλαμποκάλευρο 5-6 κουταλιές σούπας (ή σιμιγδάλι ψιλό) Κρεμμύδια φρέσκα 2 – 3 τεμ ψιλοκομμένα Σκόρδο 2 …
Κάθε φορά που η γιαγιά μου έφτιαχνε χορτόπιτα, κράταγε λίγη, (ή και περισσότερη από λίγη) γέμιση και έφτιαχνε αυτούς τους …
Ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό, τρώγεται πολύ ευχάριστα κρύα ή ζεστή από τη Μυρσίνη Λαμπράκη.
Σερβίρετέ τα στον μπουφέ του πάρτυ, ως ορεκτικό, μέσα σε ψωμάκια για μπέργκερ. Είναι τέλεια από κάθε άποψη.
Τι καλύτερο από τα φρεσκοτηγανισμένα κεφτεδάκια της Νίκης Χρυσανθίδου και μια τηγανιά πατάτες.