Corn dogs του 'Ακη
Υλικά 12-14 μερίδες 6-8 λουκάνικα Φρανκφούρτης…
Υλικά 12-14 μερίδες 6-8 λουκάνικα Φρανκφούρτης…
2-2/3 φλ. καλαμποκάλευρο 1-1/3 αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. αλάτι, πιπέρι 4 μεγάλα αβγά …
Η εκτέλεση ξεφεύγει λίγο από την κλασσική που ενδεχομένως γνωρίζετε, αλλά είναι αξεπέραστα νόστιμη. Πιροσκί με πατάτα, παρμεζάνα και φέτα
350 γρ. κιμά από κοτόπουλο (ή ένας στήθος κοτόπουλο περασμένο στο μούλτι) 2 κρίθινα παξιμάδια (50 γρ.) τριμμένα στο μούλτι …
500 γρ. κιμά από κοτόπουλο 3 κρίθινα παξιμάδια 1 κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο 2 ψητές πιπεριές Φλωρίνης 1 αβγό 2 …
Κορν ντογκς που γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα. Ιδανικά για μπουφέ, παιδικά πάρτυ και τραπεζώματα σε φίλους! Δοκιμάστε τα!
Υλικά Κολοκυθάκια 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σκόρδο 1 σκελίδα Καλαμποκάλευρο 5 κουταλιές της σούπας Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 3 κουταλιές …
Υλικά Ντομάτες ώριμες 4 -5 τεμ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 1 σκελίδα ψιλοκομμένο Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 φλιτζάνι …
Τα ψημένα κρακεράκια Η συνταγή είναι παραλλαγή της συνταγής Rosemary garlic crackers της Julie Hasson. Εδώ χρησιμοποιούμε καλαμποκάλευρο, μειώνουμε το …
Ταρτάκια με αλεύρι βρώμης,κοτόπουλο και ανθότυρο..υλικά 200γραμ. καλαμποκάλευρο 80γραμ. αλεύρι βρώμης (δηλ.νιφάδες βρώμης αλεσμένες) 1/2 κουτ.γλυκου αλάτι 2 αυγά 3 …
Υλικά Φάβα 300 γρ Καλαμποκάλευρο 5-6 κουταλιές σούπας (ή σιμιγδάλι ψιλό) Κρεμμύδια φρέσκα 2 – 3 τεμ ψιλοκομμένα Σκόρδο 2 …
Υλικά Μανιτάρια 200 γρ Καλαμποκάλευρο 4 κουταλιές της σούπας Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 4 κουταλιές της σούπας Πορτοκάλι 1 …
Κάθε φορά που η γιαγιά μου έφτιαχνε χορτόπιτα, κράταγε λίγη, (ή και περισσότερη από λίγη) γέμιση και έφτιαχνε αυτούς τους …
Εκτός από την κολοκυθόπιτα – μπατζίνα φτιάξαμε και νόστιμους κολοκυθοκεφτέδες! Ας μοιραστούμε τη συνταγή μαζί σας! Γίνεται με τα ίδια …
Ένα πολύ νόστιμο ορεκτικό, τρώγεται πολύ ευχάριστα κρύα ή ζεστή από τη Μυρσίνη Λαμπράκη.
Η πολέντα έχει καταγωγή από την Ιταλία και συγκεκριμένα από μια περιοχή της Βόρειας Ιταλίας που βρέχεται από την Αδριατική, …
Κέικ με λιαστές τομάτες, τυρί φέτα και ελιές. Νόστιμο, εύκολο, πικάντικο κι αφράτο να κρατά το ύψος του και να …
Σερβίρετέ τα στον μπουφέ του πάρτυ, ως ορεκτικό, μέσα σε ψωμάκια για μπέργκερ. Είναι τέλεια από κάθε άποψη.
Τι καλύτερο από τα φρεσκοτηγανισμένα κεφτεδάκια της Νίκης Χρυσανθίδου και μια τηγανιά πατάτες.